2 DAKIKA KURAL IçIN YANGıN KAPıSı FIYATLARı

2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Blog Article

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedi hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse birlik ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iletmek başüstüneğu için, olanaklı olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi altına hileınmasına yardımcı evet ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Kuruluşda yangın çıkması halinde şule ve yaman yangın kapısı sayesinde özelliklerine rabıtlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına sebep olabilir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane bapnın suhuletle açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara Yangın Merdiveni Kapısı akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bununla müşterek bayağıdaki kriterlere malik olan yerlerde bir numara yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

özge bir şarka ise kapıların baştan sona küşade duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın bapsı normal zamanlarda kapanmayacak ve münhal şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır.

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i sövmek yürekin tıklayın.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye çalışmalemleri hızlı bir biçimde dokumalabilir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this page